Update om allt som hänt..

Ni som har mig på facebook vet att det hänt en massa saker..
Det är 3 veckor sen på söndag som Peter lämnade mig. Han har hittat en annan. Men men. Livet går vidare. Jag är tacksam över att jag har mina underbara vänner som har ställt upp för mig.
Speciellt Tessa som har varit en klippa när jag mått dåligt.
Och nu är de julafton. Och jag trodde ju aldrig att jag skulle spendera julafton utan pojkvän. Men men.
Pappa kom och hämtade mig vid 10 så åkte vi till coop och köpte hostmedicin och halstabletter
Sen vidare till pickaoo och Sura till willys. Köpte groggvirke där. Ska ju på fest i morgon hos Elin. Sen får vi väl se vart jag hamnar om jag följer med på krogen eller inte.
Annars så har dagen varit bra. Har ätit gott och fått julklappar..
Fick en aladdin ask från tän och en limpa cigg av pappa och 300 kr från dom båda. Bra det. eftersom jag ska köpa ny tele i morgon. :) Vi ska vara där klockan 8 när dom öppnar. :P Så lär ju gå upp vid 7. haha. Sen hem och tvätta kläder jag ska ha på mig på festen. :P
Ja, det var en liten update.
jo, på nyår ska jag ner till mamma i norrköping också. :D

Vår lördag


 

Idag har jag o Marcus varit duktiga. Gick upp klockan 9 och gick ner och mötte pappa, Anders, Tän och Tam vid pickaboo. Fick THAIKORV!! :D Gott gott! :)
Sen åkte dom till Lidl och jag o Marcus gick dit. Sen fick vi skjuts hem för Tän och Tam skulle vänta vid lidl. Sen har vi bara varit hemma och vilade lite. Va så trötta. :) hihi. Nu b...lir de dusch o sen bara massa mys med Marcus och hundarna! :)