Varmt

Idag åkte Marcus hem till sin mamma. Får se när han får komma till oss igen. :)
Det är riktigt varmt ute idag. Nästan för varmt. Är 30 grader nu iaf.
Kan inte vara ute länge alls. Håller på att svettas ihjäl då. :/
Ska iaf packa ner en bikini och handduk och ha i bilen. Så man bara kan slänga sig i sjön utan att behöva oroa sig över att man inte har nå ombyte tex.
Jag vill verkligen ha pengar nu. Men får om ca 1 ½ vecka. Samma veva som det är intro på jobbet. Och det är ju bra! Då kan jag gå ner till Ica västanfors och unna mig någon sallad eller nå. :) Jobbet ligger ju så bra till precis vid vattnet. Så dit kan man ju gå och sätta sig på lunchen eller när man slutat och bara njuta. :)
Nej, nu ska jag nog ut i värmen igen. Eller ska vara i skuggan men det är ju ändå varmt.

En dag i juni

Har inte skrivit på ett bra tag nu. Så det är kanske dags för en uppdatering. :)
Jag börjar jobba om 1 ½ vecka. Eller då är de bara introduktion i 2 dagar, sen den 12 börjar jag på riktigt. :)
Ska bli skönt. Gick ner massa när jag sommarjobbade sist. :) Och nu är de en bit att cykla också. Så vi får se hur mycket man blir av med! Har badat massor. Har haft Marcus i 2 veckor. Och badat och fiskat nästan varje dag.
Jag har iaf tappat 2 kg sen han kom och han har gått upp 3,5 kg. :) Det går i rätt riktning. Bara fortsätta.
Har fått nya skor av pappa också, blev ett par tennisskor och ett par stövlar. Va ut två svängar igår med Prinsen, men har lite problem med att gå pga att jag har klippt nageln lite för långt så det har blivit nageltrång som varar. :/ Inte alls bra! Så Peter får leka sjuksköterska. :) Annars har det inte hänt så mycket alls. Ska hem snart och göra korvgryta tror jag. Börjar bli hungrig. Fick lite mat av pappa och tän också. Samt en flaska svamp-soja. Våran är inte ens slut. Men kan vara bra att ha! Nu ska jag gå ut en liten stund medans det är varmt och inga myggor ute!