Mitt liv

Jag kanske ser glad ut på mina bilder. MEN... Inom mig så är jag inte glad. Jag har gjort illa mig själv sen jag var 14 år.. (nu 22 år) Jag har haft/har självmordstankar ända sen dess. Och inte förrän förra året fick jag veta vad som var fel. Varför jag mår som jag mår. Eller ja, rättare sagt en diagnos. Ångest/Depression oich självmordstankar plus svåra sömnsvårigheter. Jag har planerat allt inför mitt självmord 2 gånger. Senaste var för 8 månader sen. Mitt liv har varit ett helvete rent ärligt. Utslängd av min egen pappa på¨julafton 2004. 15 år gammal. Våldtagen. Fosterfamilj. BUP. Droger. Viktuppgång 20 kg. Allt de där innan jag ens fyllt 17. Förra året fick jag nästan en kniv i huvudet av min egen lillebror..

Det är inte förrän år 2010 jag fick hjälp. Tog kontakt med psyk och fick den sk "diagnosen"  blev medicin. Inget av dom första 2 medicinerna hjälpte.. Nu har jag en som funkar. Men jag tar den inte varje dag... pga att jag har ej råd att hämta ut nya. Och några nya sömntabletter får jag inte. För då måste jag sitta och prata om mitt liv. Och jag klarar inte det face to face..

Detta är det första jag skriver om mitt liv. JAg vill bara glömma.. Men det går inte.. Går inte att glömma våldtäkten. Att min egen pappa som jag älskade så mycket när jag var liten kastade ut sin enda dotter. Att soc placerade mig i en fosterfamilj bort från min familj och mina vänner. Vill glömma att jag har skurit mig själv och att jag tagit droger.. Fan.. :(

Där har ni sanningen om mig.. Jag hatar mitt liv!

Tjoho!

Jag har gått ner 2 kg sen i fredags. :) Då har jag även ätit vanlig mat. :) Fast dock mycket mycket mindre portioner än innan. :) Och ingen godis bit alls. :) Stolt över mig själv. :)

Första dagen men Nutrilett Quick start

Ja detta var första dagen med Nutrilett.

Min meny för idag består av:

Frukost: Chokladshake
Mellanmål: Grönsaksbuljong
Lunch: Måltidsbar med smak av tofee
Mellanmål: Tomatbuljong
Middag: Ostpasta
Desert: Chokladpudding.

Sitter just nu och ska dricka min grönsaksbuljong.

Sen ikväll när jag slutar så blir det att gå ut på en långsväng med hundarna. :)

Ha en bra dag allesammans!!