18 februari 2010

Vet inte vad jag ska skriva... Har inte hänt något särskilt.
Jag lever och mår bra!
Har nyss ätit mannagrynsgröt. Gott gott..
Ska be Peter massera min nacke. Är stel på ena sidan. :/
Men nu ska man göra i ordning sig för sängen. Va uppe tidigt i morse..

Gå med i positiva linjen!

http://www.facebook.com/pages/Ramnas-Sweden/Positiva-Linjen/248050986888?ref=nf

Städa

Kökets golv klara med dammsugaren och golvmopp. Nu är de bara hallen, sovrummet, toan och vardagsrummet. Varför känns en 2a så stor när man städar? :)

Duktig

Nu har jag varit duktig och sökt en massa sommarjobb.. Eller massa och massa. Hitta 5 st som passade mig. :) och skickade till kommunen om att jag kan sommarjobba med de mesta. :) Så nu är de bara vänta och se. :) Får besked om praktik på måndag, får jag inte den platsen så måste jag ju hitta någon annan. Men de löser sig. Det gör de alltid. Ska nog ta och dansa lite med dammsugaren om min axel tillåter det. Har sovit på något konstigt sätt inatt så jag har jätte ont. :/ Peter har smörjt in med tigerbalsam, så får de om de hjälper!
Melodifestivalen ikväll då. Ska ni se?
Det ska nog jag göra. Om det är nå bra annars vet jag inte om de är nå annat på tv.. Men men.. Dammsugaren ropar nu så det är väl bäst att ta en liten sväng med den! :)

Träningsvärk

I går kväll fattade jag inte varför jag hade träningsvärk i skuldror/axlarna. Det är väl inte konstigt eftersom jag lyfte upp hela min kroppsvikt. :P
Även träningsvärk i magen efter sit-ups. Kan knappt resa mig när jag sitter ligger.. haha..
Nu ska jag dricka varma koppen och kolla klart på våra bästa år! :)