Hej Hej

Idag har jag varit duktig.. :) Håller på att sluta röka.. Började jobba klockan 13.. Och fram tills nu har jag bara rökt 1 och en halv cigg. :) Sen bara snusat. :) Känns riktigt riktigt bra.. Har hunnit med att lägga upp bilder också på bilddagboken och facebook.. Men ska lägga upp flera på facebook.. Håller på att sälja böcker billigt. Så gå in och titta på bilddagboken. :) Heter Littleangeleyes där. :) Nu blir det att fortstätta med bilderna. :)

Ha en bra måndag kväll. :)


Ett till litet snabbt inlägg. :)

Jaaa! Snart får jag gå hem! Bara 50 min kvar tills jag får räkna kassan o gå hem! Myys! Vet inte vad som händer. Blir nog att äta lite tacos o kolla på idol. Eller ja det som är kvar av de. :) Sen ut med hunden sista svängen vid 23 typ. :) Fasen igår var de jätte halt ute. Höll på att ramla. :S Vintern börjar komma. :( Usch.. Ja, ja.. Nu inväntar jag Peter som ska hjälpa till att städa. :) Ha en bra fredags kväll! :) Ja ni ser.. Nu kom han. :)

Halo!

Vad händer där ute? :) Dagen har varit skit. Vaknade 07.20 med världens ont i magen och illamående. Tänkte nästan sjukskriva mig. Plus att jag låg o frös fastän jag hade 3 täcken på mig. Men jag la mig o försökte sova iaf. Vaknade ändå igen vid 10 men kände inte alls för att gå upp så från 10 till 12 vaknade jag var tjugonde minut. Skit drygt. :( Men jag tog mig till jobbet men ont i magen o huvudvärk.. Självklart kom de massa kunder på en gång plus att cigg leveransen kom. Så jag hade rökt en cigg när jag kom o en halv cigg halv 2. Det är ganska duktigt av mig. :) Har testat ett nyss snus nu också för mina är slut. :( Catch dry laktris. Jätte gott och inte lika "rinnigt" som dom andra. :) En kund som köpte dom idag o sa att dom va bra. :) Och de är dom ju. :) Nu är de såå lugnt o skönt igen. :) Börjar bli mörkt så jag ska tända lamporna som är kvar o gå ut en liten sväng. :) Bloggar mer sen!

Tjohoo!! :D

Asså jag måste verkligen ha internet hemma! Blir galen. :P Eller måste o måste. Jag vill blogga varje dag, flera gånger om dagen. Fast jag vet inte om jag är så intressant. :) Det visar sig väl på min statistik eller hur de stavas. :P Puh jag jobbar som vanligt. :/ Skit lugnt nu.. Ingen lust att gå ut heller. Svin kallt. Och jag får inte min jacka från Anna.. Visst hon har nyss fått barn o tydligen ligger jackan på vinden. Men då kan hon ju ändå be sin sambo hämta den? För jag kommer att frysa ihjäl snart eller bli förkyld snart igen. :(

Asså tur att jag har radion på annars hade jag nog blivit galen av att det är knäpptyst här.. Bara fläktarna från kylarna och korvgrillen som gör ifrån sig ljud.

Ja vad ska jag göra för mat ikväll då? Hmm. Har köttfärs o lite annat i kylen som jag ska packa om o frysa ner. Plus att jag har paprika och lök hemma. :) Så blir nog något gott. Funderar på köttfärsbiffar med lök o paprika i eller om jag har nå tacos tortilla kvar. Annars blir de en sväng till servus. För tacos är ju suuper gott o de blir nog sambon glad om han får också. :) En liten överasskning så här på torsdagen. :)

Igår kväll vid kvart i elva fick jag nå ryck o stod o gräddade tunnpannkaka som vi åt lite igår natt o idag till lunch.. Riktigt lyckat blev de. :) JAg är en mästare på pannkakor. Och den allra sista pannkakan som hunden skulle få lyckades tom slänga upp den i luften och fånga den på den andra sidan i stekpannan. :D

Nej nu ska jag nog ändå gå ut i kylan. VA ett bra tag sen. :) Duktiga jag som inte röker så mkt nu för tiden. :)

HA en bra torsdagskväll. :)

Bjuder på bilder på mina tatueringar <3

Jobb jobb jobb...

Ja jag jobbar igen.. Men de hindrar ju inte mig från att sitta här. :) Iaf när det är tomt på kunder... Fasen vilket skit väder rent ut sagt.. Regnar o regnar.. :( Då är de bra att man jobbar eller är hemma o städar eller myser. :) I morgon är jag iaf ledig. Så då blir det att handla lite mat plus ingredienser till gulachen i morgon. Ska ju bjuda Jimmy och Sandra plus barnen i morgon. :) Ska bli myys!! :D Är så glad att jag träffat Sandra. :) Vi kan prata om precis allt. Hon är som mig. :)

Ja annars idag händer väl inte så mkt.. Peter skulle laga mat ikväll?! :) Inte ofta han gör de. Men när de väl händer så är jag jätte tacksam. :) Ska även fortsätta svara på ett brev jag fick igår. :) Så ska skicka iväg 3 st brev i morgon. :)

Ha en bra regnig tisdag!

Hej hej!

Nu är jag här igen. :) Alltså på jobbet. :) Datan hemma är ju trasig eller ja trasig o trasig.. Tangentbordet funkar inte.. Plus att vi inte har nå internet. Så då får man passa på att blogga här. :)

Dagen har varit stressig. Vaknade 12 och började 13. Bara att slänga sig i duschen o väcka Peter som låg i soffan o sov med tvn på. :) Sen skynda sig upp här.. Sen va de lugnt. Och har varit lugnt. Men Anders är på fitthumör idag. Det är våran städare. Fan jag har fått 2 utskällningar av han.. Fy fan! Hoppas han är så i morgon när chefen jobbar så han kan säga åt Anders.. Fan inte roligt.. Nu blev de mkt svordomar.. Det slutar vi med direkt. :)

Ja, vad händer annars? Helgen var lugnt. Städade och rensade hela helgen. :) Och va hos Jimmy o Sandra en sväng. :) Och idag blir de sen mat igen. :( Tog fram fläsk kotletter. :) Nam nam. :) Och i morgon tänker jag nog göra fläskpannkaka. :) Gott gott. :) Med äppelmos. :D Och mjölk. :) Och sen på lördag så ska jag göra egna tunnpannkakor. :) Får se hur de går. :) hehe. :) Men nu ska jag ut o ta ett bloss. Bort från Anders..

Bloggar väl mer sen!


Bra + Dåligt

Hej hej! Några månader sen jag var här.. Dumma mig. :( Men allt har inte varit på topp. Dock så är det de nu igen. :) Eller ja nästan. Vill börja med att skänka flera tankar till min vän Mimmi som förlorade sin dotter. Lilla Lilly blev bara 10 veckor och 2 dagar. :(

Annars så har det inte hänt så mkt mer i mitt liv.. Sovrummet är klart och så har vi börjat möblera om lite grann plus att vi har satt upp en gardinstång i sovrummet och bytt gardiner. :) Skönt att slänga ut allt gammalt. Gud va vi har rensat. :)

En annan kul grej som hänt är att Anna som jobbade här innan mig har fått en son. Men mer vet jag inte typ. För hon svarar inte. :(

Mer tråkiga saker är att vi fick valpar med våra hundar. Tjuvparning men ändå. 27/6 kom dom. Och de är bara tok som hänt. Ska skriva lite smått om de. :(

Vi skrev inga papper på tiken då förre ägaren VAR våran vän, och sen så fort hon fick reda på att vi hade fått valpar så kom hon o ringde på dörren och skickade massa sms. Och ringde även polisen, men de gjorde jag med. Dock så var polisen på hennes sida och hon tog tiken plus 4 valpar (2 klarade sig inte. Vila i frid mina änglar) När dom inte ens var 1 dag gamla. :S Kontaktade djurskyddet i västmanland och hon sa att Hon inte fick ta valparna så jag har haft kontakt med dom och dom var där. Varpå dom säger till mig att det är helt okej att ha 4 valpar och tiken i en hundbur med lås på?! :S

Några veckor senare får Peter ta över en Pitbull/Amstaff hane. Och när jag är på jobbet och han är hemma ringer de på dörren! Ja då har Hon anmält mig för att jag skulle vanvårda Prinsen. :S Hur sjuk är man inte då?! Han är min ängel och jag gör allt för honom!!

Iaf så skrev vi ett avtal där de står att jag har rätt till en valp som betalning för parningen. Tror ni hon höll de? NEJ, jag har endast sett min lilla kille 2 gånger sen han lämnade mig.. Fy fan för människor!!

Och hanen Peter fick ta över var betalad och klar och förra ägaren som är gravid skulle gå ut med honom och kom aldrig tillbaka.. Och vet ni vad hennes ursäkt var? Att vi inte skötte han ordentligt?!! Jag har nog aldrig varit ute så mkt i skogen och vattnet som jag var med honom... Fy fan asså.. JAg blir såå jävla arg när jag sitter o skriver detta nu.. Allt på en gång liksom.. :S

Så nu har vi sagt det att vi bara ska ha Prinsen. Eftersom det verkar bara krångla med allt annat!

Nog om de.. I morgon är jag ledig. :) Skönt. Jag är helt slut efter idag. Så då blir det att fortsätta tvätta upp alla kläder då tvättmaskinen ska säljas nästa vecka. :) Sista dagen denna vecka. Skönt. Eller bara ca 2 timmar kvar tills jag kan börja städa undan lite. :) Så det blir nog att äta något gott med älsklingarna idag och bara mysa. :) Sen får vi se om jag orkar byta olja på bilen i morgon. Jag har iaf lärt mig hur man byter luft filter. Jag klarade de helt själv. (STOLT)

Nu blir de ut o röka innan älsklingen kommer!

Ha en bra fredagkväll allesammans! <3