Försöker igen. Då det inlägget jag skrev försvann. Förra lördagen var vi i Västerås. På seminarium på handikappscentrum, och lyssnade på våra fina vänner från föreningen maskroskraft. Dom pratade om hur det var att växa upp med missbruk. Det var väldigt givande och vissa saker tog rätt sig rätt in i hjärtat.

Saker man inte tänkt på förut och som man inte visste om dom. Dock så har vi inte kännt varandra så länge. Fast ändå känns det som om vi känt dom hela livet. ♥

































Nov. 18, 2013

första resan

Sitter på tåget nu. Och har just passerat Virsbo. Jag kom på när jag kom ner till stationen att jag alltid. Och då menar jag ALLTID är tidig. Som idag. Första tåg resan till jobbet. Tåget går 6.44. Jag gick med Prinsen till stationen igår för o se hur långt de va. Tog 16 min enkel väg. Iaf när jag gick i morse så gick jag lite över kvart över sex. För de kunde va halt eftersom de va is på bilarna. Tror ni inte jag kommer tidigt ändå. Gick en annan väg också. Jag va vid stationen 6.25.
Men bättre att vara tidig än försenad. :) Så det är ju på ett sett bra att jag är tidig av mig. :)

Tänkte skriva om helgen också. Men det gör jag nog från en data och lägger upp bilder. :)
Men bjuder på en ny bild av mig själv. :)



varför fotboll?

idol framflyttat en timme pga vad. jo fotboll. jag fattar inte varför de är så intressant. massa människor som springer efter en boll. ungefär som att titta på tennis. och nu är se bara skit på tvn. :/

undrar hur många det är som tittar för intresse av spelare och sånt. och vilka som tittar bara för att se om Sverige spelar vidare.

och allt detta tjat om Zlatan. tror de va i tidningen idag. sport bladet. massa om honom. varför är han så bra? dom andra då? hade man inte behövt alla andra spelare så hade han nog mer än gärna spelat själv. bara han som gör målen och får all ära.

ta typ våra bästa år eller nå sånt. de är typ samma sak.

de händer inget. de står liksom still. samma folk hela tiden. precis som fotboll.

nej nu ska jag sluta gnälla. går in i sängen o glor på nån serie.

natti

Tänkte bara önska er läsare en sista god natt ifrån oss i Fagersta. :)

Bjuder på en god natt bild på prinskorven. ♥♥



Torsdag

1 dag kvar tills vi får åka hem. :) 1 hel dag. :) Längtar som en tok. :) Som ett barn på julafton :)

Nyss börjat jobba. Jobbar 13-21 idag och 7-15 i morgon. Sen packa lilla bilen o åka hem. :)

Hoppas ni får en bra dag! Kram

Trötr och mätt

Nyss ätit mat. Lite sent men inget att göra åt. Har diskat och fixat mat medans Peter och John sov. Blev potatis med kassler och champion/paprika sås. Jätte gott faktiskt. :) Sitter och glor på glee nu. Tänkte virka lite också. :) Så jag kanske blir klar med Peters halsduk nångång. ;)

Längtar hem som en tok. Men på fredag äntligen ska vi åka hem. :D
Har nog aldrig någonsin längtat hem så mycket som denna vecka. 2 dagar kvar. :)

Ha en bra kväll mina vänner. :)

13/11-2013

Massor som hänt sen jag skrev sist. Ska försöka komma ihåg allt. Nästan ett år sen jag skrev. Måste skärpa mig alltså. Men jag har väl inte mått bra eller nå. Eller bra o bra har jag ju mått. Men har varit lite mkt runt omkring. Såg att jag skrev i december sist. 
 
Då bodde vi på solhöjden. Med mögel i stort sett hela lägenheten. Bara köket och badrummet som var fria från mögel. Båda sovrummen och vardagsrummet var mögelskadade. :/ 
 
Så vi flyttade därifrån till Norberg. Skrev kontrakt på min födelsedag iår. Och flyttade dit den 1/3-2013. Bodde där i ca 7 månader. Jag trodde vi hade hamnat rätt med en bra hyresvärd och en hyffsad lägenhet. Men så blev inte fallet. Hon betalade/betalar varken sophämtning eller vatten räkningar. Och tog för hög hyra och ljög om hur stor lägenheten var. Så hyresgästföreningen utreder henne. 
Skit ställe och bo på. Men de va väl ett bra ställe trodde vi när vi flyttade dit. Utan mögel och sånt. Men både jag och Peter gick o snora/hosta hela tiden. Och de fanns/finns ju mögel i porten brevid. Dom sista månaderna orkade man ingenting. Trodde att vi skulle bo kvar där länge. Och aldrig få en lägenhet någon annanstans. 
Men allt ordnar ju sig när de ska. 
 
 
Och nu den 1/11-2013 så flyttade vi igen. Tack och lov. Till Ramnäs. :) En liten alldeles perfekt 2a med kokvrå. På 43 kvm. Lagom för oss 2 och Marcus ibland. Och allt faller på plats. Vi har rensat massor. Och lagt ut massa på tradera. Kommer även att skänka massor till Stadsmissionen. Så det känns skönt. :) 
 
En annan grej som fallit på plats är min kropp. Jag har dom senaste åren haft väldigt oregelbunden mens. Från att ha haft varje månad till att ha uppehåll några månader till ett stort uppehåll på 2 år. Och de va ju fullt normalt. MEN.. Tredje dagen i nya lägenheten när jag skulle jobba på måndagen. Så hade jag så ont i nedre delen av magen och svanken. Trodde jag överansträngt mig. Men de kändes ändå som kraftig mensvärk. Och tro de eller ej. Jag fick mens. :) Gissa om att jag blev överlycklig. :) Inte haft mens sen i april tror jag. :) Så nu kör vi. :) 
 
Har fått möjlighet att träffa 2 helt fantastiska människor också. Den ena träffade jag för några år sen. Och så nu igen. Ni är underbara och guld värda Daniela och Daniel. :) 
 
Har även stött på min vän Emily ganska mkt nu när vi flyttat. :) Bara 9 km ca mellan oss nu. :) 
 
Gillar lilla Ramnäs. :) Och älskar lägenheten som börjar ta form. :) På jakt efter en ny soffa bara. Då denna börjar gå sönder. :/  Men det kommer också när det ska. :) 
 
Ska försöka uppdatera lite oftare här. :) Iaf nu när jag mår så här bra. :)
 
Ha en bra dag nu alla!