En liten historia

Ja vad har hänt sen sist.. Inte mkt alls.. Just nu har jag sån mensvärk att jag inte ens kunnat äta idag.. Så snart blir de mat och en varm dusch. Fast blir nog en varm dusch först så får Peter hålla koll på potatisen. Och det bästa är att det blir en matlåda tills i morgon. :) Så han kan äta medans jag jobbar in dessa timmar jag va hemma idag. :)
Jobbar ju 10-15.
Update: 23.15
Annars så har vi varit barnvakt åt lilla Tilde 7 månader från torsdags till fredags och sen över dagen på lördagen.
Och igen nu den 6 juni. Då Petter kommer till stan. :D Vore kul o kolla eftersom vi missade Frondas enda konsert i Västerås för några år sen!
Kanske ska berätta den historien..
Så här va det.. Tror det va september eller oktober 2004 när vi just träffats. Vi va i sura och skulle åka till Ramnäs göra nått o sen hämta Ida. Då vid sura kyrka så var det en bil som stannat och behövde hjälp. Och snälla som vi är så bogserade vi bilen till Ramnäs. Åsvägen för er som vet vart de ligger. Sen skulle vi åka och åkte på åsvägen genom korsningen förbi skolan. Då kom en volvo 940 ut från vänster sida. (Höger regeln gäller där) och vi såg henne inte för den kom så snabbt o det hela slutade med att vi krockade rätt in i bakskärmen. Våran fiat croma som vi hade hade ägt i 4 dagar. :( Det blev bara mos. :( Hela fronten blev intryckt och på hennes bil blev de bara en buckla och baklyset som gick sönder. Så en kvällen spenderades på sjukhuset. :( Så blev inte nå Fronda. Så när vi kom in så stack en sköterska mig som hette Robert. Så kom svärmor Nina in. Och på vägen in till västerås från hallsta där dom bodde då så fick hon ett rådjur i sidan på sin uno. :( Men åter till sjukhuset. Åkte in med ambulans. Gick fort som fan. Och som sagt dom stack sönder min arm. Och sen fick jag nå vitt grejs jag skulle dricka för att tarmarna skulle lysa upp och så gjorde dom nå undersökning där bak. Väldigt obehagligt. :( Och polisen va där också. Det är därför jag alltid är så nojjig när poliser är i närheten av mig. För jag trodde ju att jag gjort fel. Iallafall.... Åkte upp till röntgen sen. Dom tog ju av mig alla kläder där nere och så. Och jag va ju kissnödig som fasen sen krocken. Dom provade med allt. Flaska, kateter och blöja. Men jag kan inte kissa i nått sånt. Och när dom hade röntgat mig så kände jag att jag skulle spricka och han Robert (sköterskan) sa att jag inte fick röra mig. Var fastspänd överallt. :S Pga att bilderna inte var klara men jag sa att det inte var nå fel på mig. Och jag spände loss mig när han va i de andra rummet och satte mig upp. NAKEN MED DROPP I ARMEN! Fy fan. Jag skrek att jag skulle upp och kissa. Var tvungen att ha en toalett.. Jag ställde mig upp och tänkte gå. Då frågade han om jag inte skulle ha nått på mig. Och jag sa bara vad? Jag ska gå o kissa och jag skiter i om jag är naken.. Slutade med att jag fick en sån super sexig rock. och tog droppet och han följde ju med på toa. Fast han stod utanför och jag hade olåst dörr. Det va hans krav... Fick sen träffa Peter. Och han var redan utskriven. Och jag blev placerad i väntrummet på en säng och då kom min pappa och farfar och kollade så jag mådde bra och så. Sen åkte dom hem igen... Och jag fick vänta länge på att någon skulle komma och ta ur droppet ur min arm. Sen blev det att åka hem och sova. Tror tom att vi sov hemma hos Peters mamma då. Vi låg och höll om varandra i hennes 3-sits soffa.
Snacka om att det gick rykten om oss sen i Ramnäs. Trots att det va hennes fel! Och det visade ju sig också några månader senare.. Att det inte var vårat fel som alla sagt..
Ja det va den historien. Nu blir det till att sova så man kommer upp i morgon!

Oj oj oj

Ja ni. Jag vet inte vad jag ska skriva.. Jag är totalt omotiverad att jobba idag. Är trött och bara fnittrig...
Lite info om helgen då. :D Jag va barnvakt åt lilla Tilde i fredags. Helt underbart! Gick jätte mkt med barnvagnen. :) Och den 6 juni blir de att vara barnvakt igen. :D hihi. jag som älskar barn! :D
Annars så hade vi Marcus i helgen. Busade och kollade på film och åt grillat. :D

Så nu denna vecka så blir de jobb Måndag, Tisdag och Onsdag 15-21 sen långledig tills nästa tisdag. :D

Ha en bra dag!

2 dagar kvar!!

Åhh nu är det bara 2 dagar kvar tills jag får mina underbara tatueringar!!

Upp packningen går ganska bra. :) Har gått igenom alla Marcus kläder och ska sätta ut dom som är för små på tradera precis som jag gjort med mina kläder. :)
Bra med lite extra pengar. hihi..

Tån känns som vanligt.. Men jag lever och det är ju bra.

Denna vecka är ganska så fullspäckad för oss. Tänkte berätta lite om hur veckan ser ut. :) För er som är intresserade. :)

Måndag: Jobba 15-21 själv idag eftersom Josse är sjuk! :( Krya på dig gumman! <3
Och snälla Anna jobbade mina 2 timmar 13-15 idag. :) Tack gumman! <3
Sen blir det hem och laga mat. Hoppas älsklingen tagit fram kyckling så man kan äta kyckling och ris. Gott gott. :)

Tisdag: Ledig. Men kanske får jobba extra eftersom Anna går 7-21 pass. Annars lugnt

Onsdag: Älsklingen får pengar och vi ska åka och tatuera mig. :) Och sen jobbar jag in dessa 2 timmar från 13-15. :) Och sen vid 18 så ska vi in o köpa säng. hihi. :) Så lär ju försöka lägga golvet i morgon när man är ledig. :)

Torsdag: Jag jobbar 15-21 annars blir de lugnt. :)

Fredag: Marcus kommer! :D Och vi ska in o storhandla mat och så. :) Och bara mysa den helgen. Blir nog att åka ner till Agaton då också och se till så Marcus får ny färg i håret. :) Han blev sur när den gick bort. hihi. Min lilla pojke då. :)

Lördag: Blir bara massa mys!! Med mina älsklingar Marcus och Peter!! <3 <3

Söndag: Marcus åker hem vid 3 så då känner man sig så tom så man orkar inte göra något. :(

Ja så ser min vecka ut. :) Vad ska ni göra i helgen då??




STUKAD LILLTÅ! HUR SJUKT ÄR INTE DE??

Hej bloggen och alla underbara läsare! <3
Tänkte berätta lite om dessa dagar som varit. :)
I onsdags så blev de sista flyttat! Så nu lever man i kartonger och sover på en soffa tills en ny säng införskaffas..
Och samma kväll så skulle jag hjälpa till att skruva ner en loftsäng och vad slutar det med?!
Jo, att jag får en stor planka på tårna. :( Trodde ärligt talat att lilltån va bruten så ringde till 1177 och dom sa att jag skulle vänta tills igår (torsdag) och ringa familjeläkaren eftersom dom hade röntgen.. Så det var bara att bege sig dit och han trodde den va bruten. :( Så vi åkte upp till röntgen. Men då hade dom precis stängt för lunch..
Så vi drog till macken och tog varsin kokt korv med bröd och dricka. :) Sen efter ett så åkte vi tillbaka till röntgen. Fick sitta o vänta i ca 15 min innan de blev min tur.. Sen vänta i en timme på vad svaren visade.. Inge kul att vänta när man knappt kan gå och så satt jag i rullstol.. Jag är skit bra på att köra nu. hihi. Peter körde race med mig.haha
Sen iaf så fick vi åka ner till läkaren igen och han sa att jag bara hade stukat lilltån.. :( Tanken som gick runt runt i huvudet var: Hur kan man stuka en lilltå????
Aja, han skrev ut smärtlindrande tabletter.
Han frågade om jag ville vara sjukskriven och jag sa nej. Men igår hade jag så ont så jag ska nog kontakta honom o be honom skriva ett läkarintyg ändå. Så får man iaf pengar från F-KASSAN!
Så åkte till apoteket och hämtade ut de och sen bara tog de lugnt. Åkte till Ramnäs en sväng och hämtade Peters hjullager..  Och jag åt skorpor med leverpastej. Nam nam. :)
Sen åkte vi hem och åt. Blev jätte dålig i magen av maten.. Så jag får nog ta de lugnt med mjölkprodukterna.
Och idag var de lugnt. Ledig idag också. :)
Så vi åkte upp till Anna och grattade henne och bebis. :) Hon fyller ju år idag. :)
Grattis gumman!! <3 <3
Sen bar de av till psyk och träffa läkaren.. Gick bra och hon var trevlig så jag ska träffa en läkare igen om 6 veckor ungefär så får vi se om den nya medicinen hjälper. Ska leta på Peters dosett också. Eftersom jag nu har både morgon och kvällsmedicin. Och ganska mkt också. Känner mig som ett vandrande apotek..
Ska även ringa psyk nästa vecka och höra om jag kan få någon att prata med.. Asså någon som tar tag och hjälper mig att prata om det som har hänt.. Inte som den andra som inte fattade nått.. Det blir nog bra när de är klart. :)
Nu ska vi hämta min gumma och bebis på macken och köra hem henne och sen blir de hem o laga mat och packa upp lite.. Beror på hur mkt min tå/fot klarar av.. Ska nog iaf vika kläderna och lägga in dom. :) Och diska all disk i diskmaskinen. :)
Ha en underbar dag allesammans! <3

Feel your heartbeat!

Sitter och tittar på ESC 2011 semi 1 just nu. Finns inge annat bra på tv.. Är ledig idag. :) Skönt.. Det märktes kanske eftersom det blev de sista av flytten tills klockan 12 i natt. Så jag somnade väl kanske inte förrän klockan 2 och vaknade kvart i ett idag. :/ Snacka om att man har ont i huvudet nu. Men som sagt det är skönt att vara ledig.. Så idag blir de bara lugnt.. Ska väl kanske ner på stan en sväng. Och sen kanske upp och hälsa på Anna på jobbet. :)
Annars så blir de väl att packa upp allt. Och försöka åka till skorten med sånt som ska slängas..
Ska väl berätta lite om vad som hänt sen sist också. Josses idé! <3
Jobbade måndag 13-21. Skit drygt och jätte varmt. Obay och Peter fixade en AC. Skönt skönt.. :)
Och igår så jobbade jag och Josse! <3 15-21 gick så segt..
Och idag är vi lediga. :D
Och i morgon så kör vi sista dagen för denna vecka 15-21. :)
Helgen som va har väl varit lugn. Var ner till Ramnäs en sväng och hälsade på. Och denna helg kommer Marcus tror jag. :)
Ska väl väcka Peter nu och höra om vi kan åka och panta och köpa engergi drycker.. Skulle behöva några nu känner jag. :D

Trött efter 20 min. :P

Sitter på jobbet och gäspar redan! Bara gått 20 min. Blir nog att ta en liten redbull sen så man vaknar till liv. :) Älsklingen har hand om tvättstugan idag. så vi får väl se om kläderna krymp eller inte. hihi. :)

Det är lugnt än så länge. Obay kommer senare och fixar nya kompressorn tror jag.
Och sen kommer älsklingen och Agaton hit o ska fixa bilarna.

Skönt att detta är den sista dagen för denna vecka!

Och i morgon fyller min älskling 33 år. :) Måste köpa nå gulligt till honom i morgon. hihi. :)
Tänkt att vi har hållt ihop i 7 år :)

Och vi har massa planer inför framtiden.
Idag blir de till att köpa en ny soffa hos Elin. :)
Och slänga dom gamla. Lägenheten kommer att bli såå fin! Och på lördag är de dags att lägga golv. :D Helt underbart hur mitt liv har blivit efter alla nergångar.
Jag är så tacksam att jag har min älskling och mina vänner och familj!
Ni betyder allt för mig ska ni veta! Även om jag är dålig på att säga det!

<3<3<3<3 Kärlek till er! Ni vet vilka ni är! <3<3<3<3

Update om inlägget igår

Hon som va här igår. Vi har inte pratat med varandra på flera månader pga den idioten T.....
Men igår när jag va på väg ut o röka så frågade hon om jag ville ha rök sällskap. Ja, sa jag ju för att inte verka skum.. Men iallafall så sa hon att det va dags att vi skulle sluta fred. Och jag gick ju själv med på det.. Så det är ju bra! Men aldrig i hela mitt liv att jag kommer bli vän med T igen... Hon är ju totalt slut i huvudet!! Finns många fler än jag som tycker de. Men dom är nog rädda för att säga de till henne. :S


Fy fan för falska människor!!!

JAg måste bara avreagera mig lite!!

Börjar med igår. Då kom denna falska människa in på macken 30 min innan jag stängde. Både Peter och Agaton märkte att jag blev sur. Så vi gick ut. Och sen så tog dom stolar och kände sig som hemma och lämnade kvar stolen och ett gammal jävla tuggimi!!!

Och nu idag är hon här igen!?!?! Hon har fan varit här sen klockan ett med sin jävla unge!!! Va fan tror dom!! Att detta är något jävla dagis!!! Fy fan va jag är arg!!! Blir att prata med chefen sen när han kommer!!!

Nu måste jag ut o avreagera mig lite...


Helg!

Jobbade som sagt i fredags 15-21.
Peter hämtade Marcus och sen kom dom till jobbet en sväng. Sen hem en sväng och tillbaka till jobbet och fixade med bilen!
Sen blev de en lugnt med dricka och godis. :)
Lördagen blev lugn. Först till macken en sväng och sen var vi ner till Agaton och klippte Marcus! Han blev super cool.  :) Lägger in bilder sen. :)
Farfar skulle ha fyllt 82 år igår. Grattis Farfar! <3
Min farfar sista gången jag träffade honom. 2 veckor innan han gick vidare. :( <3
Sen igår va vi till Agatons kompis för Peter ska fixa hans bil. Och då fick vi gratis pizza. :)
Så det blev lite lördagsmys också.
Och sen idag fyller min pappa 56 år. :)
Och Marcus ska hem. Så vi ska väl göra oss i ordning nu och åka ner till Ramnäs en sväng kankse. :)
Ha en bra första maj allesammans!