recept

Håller på att skriva av recept på olika lövbiff stilar. :) Ur Hemmets Journal. Ser riktigt gott ut. :) Jag är extremt svag för lövbiff. Finns det något godare? Aja, tänkte iaf dela med mig av detta goda recept sen. :)

14 timmar

Oj. nu har jag inte skrivit alls sen jag skrev om mitt liv i december. :/

Har hänt så otroligt mkt runt om kring mig.
Kan ju börja med att tala om att jag har gått upp på 100 % alltså 160 timmar per månad. Lite skillnad mot 134 timmar som jag hade förut. :) Så det känns bra, även om de är jobbigt vissa dagar. Speciellt dom dagarna som idag när jag jobbar 14 timmar. Men de går ju som tur är. :) Och jag vet ju att jag kommer bli överlycklig när lönen kommer för då ska vi åka på kryssning på min födelsedag. :)
Första gången för mig. :) Jag är nervös som tusan och har bombat viking line med 100 frågor. :)

En annan kul grej är att min ångest har blivit bättre. :) Visst jag får mina ångestattacker ibland och kan bara sitta o glo eller bli arg för ingenting. Men låter man mig vara så är de lugnt.

Har gått ner i vikt också. För kläderna sitter bättre. :) Och jag handlade lite nytt i torsdags på Franzen´s. :) Plus nya underkläder i lördags. :) Fast på klädhuset. :) Lite får man unna sig. Var skönt att komma bort från Fagersta. Vill helst flytta. Men har ju inget körkort än. Men jag trivs så bra i lägenheten. :) Ska storstäda den i morgon. Ska skicka iväg Peter så att det blir något gjort. Bära ner massa i källaren som inte behöver stå uppe.
Måste även försöka få iväg tvättmaskingen och hörnskåpet. Tvättmaskinen läcker som ett soll och har sönder mina kläder. :( och hörnskåpet var jag tvungen att bryta upp pga att nyckeln hade fastnat i låset.

Ska även rensa och sälja eller sätta ut på bytes annonser. :)
Varför ska man ha massa grejer liggandes för? Det tar ju bara en massa plats. :)
Det märks att jag är gladare nu va? Jag skriver bara saker som är kul och som jag tycker är bra.

Nästa steg för mig i mitt nya liv blir att börja dricka Nutrilett till frukost och kanske även till lunch och börja gå ut och gå och sen när snön smälter så ska jag försöka mig på att börja springa. Vill ha bort magen så att kläderna passar ännu bättre. :) Och att sluta röka. :) Det är mina mål. Tappa 10 kg till sommaren/hösten och att ta körkort. :) Bil har jag ju redan. Var ju tvungen att skrota min lilla clio. Men samma dag så åkte vi till stockholm och hämtade en skattad och besiktigad renault 19 för 4 tusen. Avbetalning. :P Den är inte så vacker eller så. Men den går ju framåt och det är väl huvudsaken. :)

Åh jag vill gå ut och gåå. :) Men känns att när man kommer hem o de är stökigt så orkar man inget. Men nu jävlar i morgon blir de städa av. Börja med sovrummet kanske? Rensa och fixa där inne och arbeta sig utåt. :)
Det är så mkt som jag vill göra med lägenheten. Men de kostar ju därefter. Men de första som ska inhandlas när jag har pengar över är en tv-bänk och en expedit hylla från ikea. :)
De kommer bli kanon fint. Jag har haft en vision hur jag vill att allt ska vara i lägenheten. Och ändå har jag bott där i över 3 år och inget är som jag vill. Eller jo. 2 hyllor i vardagsrummet är som jag vill ha det. :) Men hur mkt är de av en 2a. Men de blir bra när de är klart. :)

Nu ska jag faktiskt säga en lite tråkig sak. Har fått värmeutslag på insidan av vänsterlår. Svider som tusan. :( Blir att smörja in de sen när jag kommer hem. Får se bara vad man har hemma. Annars brukar väl potatismjöl funka om jag inte minns helt fel?

Nu blir de att spela lite på facebook och ta en halv cigg. :)

Ha en bra dag. :)
Bjuder på en ny bild på mig för ovanlighetens skull. :)