31-10-2010

Kommer ej att ha internet på ett tag nu. Men men. Jag överlever. Har bestämt mig för att sluta röka från och med ikväll. Har inte rökt på några timmar. :) Det går nog bra det också. Ska iaf till psykologen i morgon och sen hem o städa och baka. Orkade inte städa i helgen. Men idag blev det iaf 96 st kanelbullar. :D

Ha det bra tills vi hörs och syns igen!


29-10-2010

Va hos doktorn idag. Gick inte så bra. Fick samma pencillin som sist. Och så bokade dom in operation. Operationen blir den 8 november. Är livrädd. :( Fick med mig kompresser och sånt hem också så jag köpte asolsprit när jag va o hämtade ut medicinen.

Annars har vi bara tagit det lugnt. Åt stuvade makaroner och köttfärsrullar.
Och i morgon blir de storstädning av lägenheten. Blir skönt när de är klart! :D

Men nu ska vi ut med hundarna och sen sova!

God natt


Mycket mycket trött

Det har varit 2 jobbiga dagar. Igår åkte vi och lämnade Thomas och Lena för dom skulle på kryssning. Åkte fel i stockholm och idag när vi skulle hämta dom åkte vi fel. Men men kom hem iaf. Sen nu när vi kom hem så blev vi stoppade av polisen på våran parkering. :P Fick blåsa en gång till och Peter fick blåsröret som souvenir. haha

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är skit trött.

Ont i tån som fasen. Fortfarande nageltrång. :( Ska ringa doktor i morgon och höra vad dom säger om operation. Hela foten har ju liksom svullnat upp nu och jag kan knappt gå. :( Så nu har jag lindat in tån i kompress. 

Men ska försöka sova nu. God natt!


inge internet hemma

Sitter i skolan nu. har inte skrivit på flera dagar pga att jag inte har någon internet hemma. Men ska till mamma i morgon och fixa lite. :P Skriver mer då!
Ha de bra!


FÖRLÅT MIG!

Jag vill be dig om ursäkt. Jag har betett mig illa, jag vet. Förlåt mig! ♥ ♥ ♥

Äntligen hemma

Har varit trött hela dagen idag. Men de beror ju på att jag glömde höja medicinen igår. :/
Jag hade tänkt att bära ner saker i källaren idag. Men det är skruvat där så jag kommer ej in. :/

Istället får jag fortsätta vika tvätt och laga mat sen! Ska göra fläskfile och något till. :)
Funderar på att vila en timme också nu eftersom klockan bara är halv 3. Så passar de bra om jag lagar mat när jag vaknar. Sen ska jag plugga svenska så de ryker om pennan. hihi.

Ha en bra dag!


2 blöta hundar

Idag har hundarna fått bada. så nu är dom rena och fina. Har tvättat 2 maskiner också. Ska hänga upp den sista maskinen nu och sen diska de sista. Sen sova. Ska ju upp till skolan i morgon. Matte i morgon! Det ser jag fram emot. Sen blir de hem o göra svenska läxa. :D
God natt!



Stoppad av polisen!

Nu ikväll när vi va ner till ica och handlade lite. Så skulle vi åka upp till macken och köpa cigg. Jag körde.
Så när vi kom vid sjukhuset så stod de en gubbe mitt i vägen med en orange grej o vinkade. Polisen.
Shit va nervös jag va. Vad ska jag göra? Jag stannde till på sidan och de kom fram en ganska ung manlig polis o sa att de var körkortskontroll och blåsning. Jag va snabb och kläckte ur mig att jag inte hade något körkort.
Jag undrar vad han tänkte då. Men jag va snabb och sa att jag övningskörde att visa mitt leg och alla papper. :)
Sen gick han o kollade att skylten satt på och den satt bra tyckte han. Sen fick jag blåsa också. Trodde aldrig apparaten skulle sluta pipa. Kände bara hur luften tog slut. Och jag va inte alkoholpåverkad heller! De tyckte han va jätte bra. hihi. Han va hur trevlig som helst. Jag som va så nervös. hihi. Sen fick Peter också blåsa och så fick vi åka. Jag ser de som en kul upplevelse. Jag har liksom väntat på att bli stoppad. Vet inte varför. Men har väl alltid varit nyfiken på hur de är. Och nu vet jag. :)

Men nu ska jag ta o kolla klart på Transformers sen sova så man kommer upp i morgon. Jag är helt slut efter tvättstugan idag. Vika klart tvätten i morgon! God natt!


Ett tag sen nu.

3 dagar sen jag bloggade för o vara exakt. Men de har hänt lite saker som jag gjort att jag inte haft tid.

I torsags var jag hos min mamma och där hände de lite saker som jag inte tänker att gå in på några detaljer.
Pga att jag mår psykiskt dåligt över det. Men det som hände är iaf polisanmält.

Igår så hämtade vi Marcus. Åt kassler, annanas och ris. :) Gott gott. Sen köpte vi lite gummibjörnar på lidl och åt. Gott gott till idol.

Somnade klockan 11. Jo just de, jag har ju fått sömnmedicin för att kunna sova. :)
Men de har inte gått så bra ändå.
Första natten så vaknade jag 2 gånger och igår natt vaknade jag 1 gång. Ska höja till 0,75 ml idag o se om de hjälper. Annars får jag ta 1 ml o det är de mesta jag får ta av theralen. Tror jag de hette. Annars får man väl byta. :/ Men hoppas jag kan sova hela natten i natt iaf.

Och idag så har jag tvättstuga hela dagen. Tog 2 pass så man kan tvätta upp allt. 12-22. :)

Nu ska jag snart diska och städa. :)

Ha en bra dag så länge!