TRÄNINGS MASKINER SÄLJES!

Har lite träningsmaskiner som jag inte använder.
ENDAST ANVÄNDA 2 GÅNGER!!!!
AB CIRCLE PRO

PRIS:1500 kronor
Ab Circle Pro är det snabbaste och enklaste sättet att få den platta och  vältränade mage du alltid har drömt om!

Ab Circle Pro kombinerar hjärt- och muskelstärkande träning och ger därför maximal kaloriförbränning. Samtidigt utnyttjas tyngdkraften i den cirkulära rörelsen för att koncentrera och rikta träningen till de övre, nedre och sneda magmusklerna. Effekten är närmast otrolig och resultaten är fantastiska! Faktum är att 3 minuters träning med Ab Circle Pro motsvaras av 100 vanliga sit-ups.

Ab Circle Pro är skonsam för både rygg och nacke. Träningen ger resultat där den ska och medför ingen onödig påfrestan på andra delar av kroppen. Tack vare kombinationen av hjärt- och muskelstärkande träning kan du både förbränna kalorier och träna dina muskler samtidigt!

Och det blir ännu bättre. Om du lossar svängskenans lås-sprint så förvandlas din Ab Circle Pro till ett lika kaloriförbrännande redskap för att träna höfter, stjärt och lår.

Din Ab Circle Pro levereras med:
• Tränings-dvd (engelsk)
• Manual
• Nyttiga kostråd (engelsk)

Vikt 14kg
TOTAL CORE

PRIS: 1000 kronor
Total Core är det första redskapet som tränar och formar hela kroppens mittsektion - 360 grader runt. 

Du tränar magen, sidorna och ryggslutet – allt på samma gång och för extra snabba och kraftfulla resultat. Resultat som syns och märks, oavsett din tidigare träningsnivå.

Vanliga sit-ups kan ge onödig påfrestan på nacke och rygg och du förlorar värdefull energi i början av rörelsen. Med Total Core får du en flygande start där magmusklerna arbetar redan från början och ger maximal effekt genom hela rörelsen.

Total Cores innovativa design hjälper dig i rörelsen på väg upp och skapar motstånd på väg ner. Därmed kan du träna hela magområdet en enda flytande rörelse.

Med Total Core är det lätt att komma igång med träningen. Det är inte svårare än att sitta på en stol!



Postat av: Cassie
2010-07-08 / 10:16:26

total core ser så enkel ut :D


Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?